anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am observat ca de cand fumez, dinti mei si maselele au luat-o razna rau de tot mai rapid decat inainte ...Cum pot face sa nu se mai carieze asa rau, dar fara sa ma las de fumat? Si de la fumat e sau am ceva lipsa? crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| andru10best a răspuns:

Pai trebuie sa mananci mult iaurt, branza si sa bei lapte. Si ar fi bine sa o lasi mai moale cu tigarile. Succes!

| kameleonic a răspuns:

Fumatul afecteaza mult dintii. Spala-te pe dinti dimineata si seara, iti recomand ppsata de dinti : Sensodyne!

| PohLixiio a răspuns:

Lasa tigarile pentru ca:
1: dintii or sa se ingalbeneasca
2: dai banii pe cancer big grin nu-i ok sa fumezi tongue sper ca te-am ajutat sa iti dai seama de ceva happy

| gioia a răspuns:

Te speli pe dinti mai des si vizitezi un stomatolog pentru control, detartraj etc.

| stlucian a răspuns:

Am 41 de ani si fumez de mult dar spalatul pe dinti nu-l ratez in fiecare dimineata! si cateodata si seara.Nu sunt perfect dar ai probleme cu gingiile si ar trebui sa cauti REPEDE un stomatolog deca nu vrei mai multe probleme(chiar si de inima)
Oricum lipsa de calciu duce mai repede la carii(deteriorarea dintilor sub orice forma)

| BluishAngel a răspuns:

Tu ai probleme la cap? Niciodata nu am inteles oamenii ce se lasa condusi si usor manipulati de vicii.Nu ai cum sa opresti deteriorarea lor decat prin oprirea fumatului.Arunci banii pe boala.Si apoi altii, plus stres si stari de rau, pe medicamente, care la final nu au nicio valoare.Cancerul nu se trateaza.Da, stiu, e un cliseu, dar e adevarat.Nu esti cool daca fumezi, iti risti sanatatea pentru o prostie.Mai bine, mai incolo, iei mancare pentru familie decat sa ti-o infometezi pentru a-ti agrava boala.Nonsens limpede.Totusi,tu alegi.

| mona a răspuns:

Exista pasta de dinti pentru fumatori, parca smookers ii spune