| ady2607 a întrebat:

Am observat ca de cate ori stau cu spatele descoperit sau imi este un pic frig, incepe sa ma doara(spatele). E o durere care parca urca pe coloana... si inceteaza imediat dupa ce ma incalzesc. Durerea este suportabila dar totusi nu pot s-o ignor. Ce poate fi? Reumatism? Am 21 de ani, si credeam ca aceasta boala este specifica batranetii...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| coco_9516 a răspuns:

Eu iti recomand sa mergi la un medic sa te consulte s-ar putea sa ai probleme la rinichi, acestea sunt postati linga coloana, cred ca poate fi o cauza?

| Alexandruuu3 a răspuns:

Nui neaparat boala a batraneti eu am avut la 12 ani laughing, dar da totusi e o boala specifica batraneti care apare de la raceli netratate sau de la frig si factori pot continua.Ar fi o idee sa te duci la doctorul de familie sigur gaseste el ceva sa te ajute. Dar totusi cred ca nu e reumatism pentru ca daca era te asigur ca se manifesta mai rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti avea reumatism sau alte boli de oase nu iti zic sigur!