anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am observat, ca in partile si spatele capului, am parul de o grosime normala, insa in partea de sus, parul este foarte subtire, si cade.

Sa fie acesta un argument in plus in diagnosticul alopeciei androgene, sau sunt mai multe cazuri de probleme in care se subtiaza in anumite locuri, si nu peste tot?

Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, este un argument pentru alopecia androgenica.

| juniper a răspuns:

Interesant, probabil ne cade in parte de sus, fiindca cu cat este mai lung si mai greu cu atat cade mai mult, cum parul din spatele capului este la o inaltime sa zic asa, normala, nu cade asa de mult.

| florentyno a răspuns:

Iti dau eu ma par daca vrei ca am prea mult _))))) daca vezi ce par am nu o sa iti vina a crede ma tund tot timpul cu nr 1 deoarece e usor de intretinut bine ca nu la toata lumea ii sta bine cu parul tuns scurt daca vrei niste poze
master_3xample2007