| Andreidașchevici112 a întrebat:

Am observat că în ultimele zile am o durere de stomac ca și aceea când ti-e foame. Am crezut că mi-e foame așa că am mâncat dar durerea nu se oprește și eu mănânc destul de mult când mănânc. Oare ce am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Fa analize coprocultura
Biopsie
Si cereale sa iti bage o camera endoscop
Or sa vada ce ai
Poate sa faca analize la biopsie sa afle ce bacterii viruși microbi paraziti ai in tine.
Asta ar fi calea oficială cea de mai sus.

Acum hai sa iti dau si un răspuns demn de țața floarea radio șanț:
Mănâncă mâncarea cu mujdei de usturoi.

Dimineata daca ai 100Kg
Pune intr-un pahar de apa 100 picături de tinctură de propolis.

De fapt s-ar cam pune 3 picaturi pentru fiecare Kg corp dar e posibil sa vrei sa condici autururisme. Asa ca poti pune doar 1 picătură pentru fiecare Kg corp

Mergi la plafar cumpara propolis de la apicultori
Este un fel de guma de mestecat infinita
Care nu se termina niciodata

Mai mesteca si tu niste propolis exact ca si cand ar fi guma de mestecat
Gem o jumatate de ora apoi il scuipi.

Ai putea rupe bucatele mici de propolis pe care sa le pui cu dulceață de trandafiri si sa le înghiți

Nu mai manca ardei sare Piper nici un fel de condimente

Nu mai manca chimicale

Mănâncă si tu VARZĂ CÂT MAI MULTA VARZĂ

pentru ca in general medicamentele pentru ulcer sunt extrase din varza.

Eu am avut ulcer si nu iti spun sa faci ca mine
In fiecare dimineață eu puneam 50 grame de tinctura de propolis in 50 grame de apă si le beam ca pe votka

Si eu trebuia sa fiu operat
Daca vrei iti arat trimiterea la operatie

Am facut ceea ce iti recomand si tie sa faci pentru ca asa afli daca ai ulcer sau nu

Ecografie radiografie cu Bariu

Ma pus de am băut niste bariu
Apoi cu un aparat gigantic de facut radiografii
Vedea pe un monitor ceva ca o planșă mare figantica

Pe unde se dusese bariul respectiv

Si asa isi dăduseră seama ca am ulcer

Dar pana la urma cu 5 catei de usturoi consumati zilnic gen mujdei sau chiar asa ingitit care unul din cand in cand cand imi aduceam aminte

Si cu tinctura de propolis

Si cu mestecatul de propolis

Si cu înghițitul de bucatele mici de peopolis

Mi-a trecut de nu am mai avut nevoie de operatie

Si acum dupa 26 de ani de la acel incident
Am mâncat iar toate prostiile
Am băut apă cate o cola de 2 litri de unul singur la cate o masa

Si vad ca acum ma cam luat din nou

Doar ca acum stiu de la ce mi-se trage de la cola cu fast-food

Asa ca daca o sa scapi cu propolis nu mai baga in tine toate prostiile ca strici stomacul din nou.

Mai bine mănânci 2 crenvurști scumpi de cât 1Kg la 12 lei Kilogramul!

Mai bine mananci doua felii de pâine cu cartofi de cat 2 pâini pe care nu scrie nimic nici cine le-a fabricat nici ce conțin

| RxTx a răspuns (pentru RxTx):

Ca sa iti treaca acum urgent pe loc daca primiti ca te iei de mancare sănătoasă iti zic eu un medicament bun cu care imi trece mie instantaneu

COMTROLOG

E bun tare de tot

Dar gata daca scapi cu asta nuri că nu mai bei alcool dinla prost mai ales bere

Vi daca vei vrea si tu o cola iti iei rar o cutie nu 2 litri
Si bei din ea jumate si o arunci

Daca iti e pofta de apa minerala nu mai bei cu nemiluita ci bei un pahar cu pahar de sticlă si gata
De sete bei apa de la Geneva sau plata

Cum se ia contrologul asta

Acum cand te doare bagi 2 pastile de 20 miligrame

Adica in total 40 miligrame

Apoi trebuie sa mananci de regim ca oamenii bolnavi si tu cateva zile sa se poata repara stomacul

Si in fiecare zi ca sa ajuți stomacul sa se repare bagi o pastila de controlog de 20 miligrame când te trezești si
Una seara
Asta timp de 5 zile
Apoi ca sa ajuți stomacul sa se repare
Rupi o pastila dinasta de 20 mg
Si iei jumatate dinasta si jumatate seara inca 10 zile

Nu manca șuncă carne tocata sarmale vechi shaorma

Cauți pe net ce au voie sa manance cei ce au probleme cu pancreasul ficatul si stomacul

In general mănânci lucruri care nu fermentează
Gem orez carne de pui fiarta
Mai cauți ca su vegetarienii site-uri cu mancare mai delicioasa de cat asta cu porc

Fă-ți de acum un filmuleț in care să iti spui tie cat de tare te doare
Pt ca atunci cand vei scapa
Sa nu uiți cat de rau ti-a fost
Înregistrează-te si cum nuri sa nu mai bei sucuri acidulate cu sticla de 2 litri

Sau ca nu o sa mai toni drlicat knor vrgeta cu pumnul ardei iute piper de cat asa foarte foarte putin spre deloc

| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil este o gastrita acida!
Nu mai manca ce nu trebuie, de aceea durerea nu se opreste!
tine regim alimentar 1-2 saptamani: supa de zarzavat, pilaf de pasarea si paine prajita.
Sub nici o forma nu manca paine alba proaspata si nici calda, ca iti face foarte rau la stomac.
Nu be anici un feld e suc, doar APA plata, (fara acid).

| gabicoo a răspuns:

Gastrită sau Ulcer!

| Sophieka a răspuns:

Nu sarim direct la gastrita sau la ulcer...Ai avut suparari sau socuri emotionale?
Incearca mai intai sa bei cate un ceai si sa te gandesti de ce ar fi putut sa se intample aceasta durere, care ar fi motivul.
Poti merge la farmacie sa ceri doua pastile la bucata pentru problema pe care o ai iar daca persista, atunci vei apela la medicul de familie.
Exista meditatii pe Youtube pentru rezolvarea problemelor gastrice / stomacale, daca cauti, gasesti.

| Cksihja a răspuns:

Depinde de localizare durerii o durere în zona abdomenului indică mereu o problemă potențial gravă locul fiind populat și tranzitat de milioane de bacterii și alimente cu potențial de risc.
Doar un medic poate spune cu adevărat ce ai și asta după un consult minuțios.