Parul poate cadea din mai multe cauze:hormoni, alimentatie, stres, boala, razele solare.De obicei e normal sa cada in jur de 100 de fire pe zi, daca observi o cadere excesiva pe durata a trei zile(fara a-l spala) atunci probabil sunt cauze interne. Daca bagi putin mana prin el si cad 2-3 fire parerea mea e ca este ceva normal, e de la soare si probabil ai si parul putin slabit.Iti recomand sa folosesti Serul Anticadere de la Gerovital(este foarte buun si ieftin), e un spray care il aplici pe parul umed la radacina, fara clatire.Se foloseste de 2 ori pe saptamana timp de 6 saptamani.Eu il folosesc de 3 luni si garantez ca e bun.Il gasesti la orice farmacie sau la magazinele ce vad si produse de par. Daca nu poti folosi o masca naturala, eu asta o recomand:2 linguri ulei de masline + 1 galbenus de ou + cateva picaturi de lamaie (o fiola de vit. C care intareste parul); acestea omogenizate se aplica pe parul curat, se acopera cu o casca de baie si se sta 45 min. dupa care se spala cu sampon. Sper ca te-am ajutat:*
Si mie vara imi cade..mai ales cand ma spal pe cap, stai linistit ca iti creste la loc