| XatomisX a întrebat:

Am observat ca in ultimul timp cade parul usor adica bag mana putin prin el si i-au 2 3 fire de fiecare data straight face nu inteleg de ce mama imi zice ca am o perioada in care se regenereaza eu ce sa cred pana la urma ce poate fi? dau funda cine ma ajuta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PookieBear a răspuns:

Parul poate cadea din mai multe cauze:hormoni, alimentatie, stres, boala, razele solare.De obicei e normal sa cada in jur de 100 de fire pe zi, daca observi o cadere excesiva pe durata a trei zile(fara a-l spala) atunci probabil sunt cauze interne. Daca bagi putin mana prin el si cad 2-3 fire parerea mea e ca este ceva normal, e de la soare si probabil ai si parul putin slabit.Iti recomand sa folosesti Serul Anticadere de la Gerovital(este foarte buun si ieftin), e un spray care il aplici pe parul umed la radacina, fara clatire.Se foloseste de 2 ori pe saptamana timp de 6 saptamani.Eu il folosesc de 3 luni si garantez ca e bun.Il gasesti la orice farmacie sau la magazinele ce vad si produse de par. Daca nu poti folosi o masca naturala, eu asta o recomand:2 linguri ulei de masline + 1 galbenus de ou + cateva picaturi de lamaie (o fiola de vit. C care intareste parul); acestea omogenizate se aplica pe parul curat, se acopera cu o casca de baie si se sta 45 min. dupa care se spala cu sampon. Sper ca te-am ajutat:*

1 răspuns:
| RockNbeer a răspuns:

Si mie vara imi cade..mai ales cand ma spal pe cap, stai linistit ca iti creste la locwinking