anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am observat ca oamenii care fumeaza, dorm mai mult li se face somn mult mai rapid, mi se pare mie sau chiar asa e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Cred că doar ți se pare. Taică-miu fumează două pachete pe zi și doarme vreo 3 ore pe noapte, că se trezește ca să fumeze și nu mai adoarme înapoi. Mama invers, fumează un pachet pe zi, dar doarme ca un bebeluș 8 ore neîntreruptă. Sunt doar oameni diferiți. Nu are treabă fumatul. Sunt multe alte lucruri care ar putea să-ți influențeze somnul. De exemplu, taică-miu doarme cu televizorul deschis. Eu nu aș putea în veci să adorm cu ceva zgomot pe fundal sau cu lumină în ochi.

| darrio2007 a răspuns:

Depinde de organismul fiecaruia. Nu are treaba fumatul cu somnul. Dar tu de unde stii, ai dormit cu toti?

| nuamabsolutnicioidee a răspuns:

Diferă de organismul fiecărui om și de câte țigări fumează pe zi

Întrebări similare