| Gatsby a întrebat:

Am observat ca orice as manca ma dor dintii foarte foarte tare; doar lactatele nu imi provoaca dureri. credeti ca dintii mei sunt hipersensibili" cum sa ii intaresc" si alta problema: gingiile si cavitatea bucala sunt la fel de sensibili. in gura imi apar mereu mereu mereu afte bucate si infectii. acum am o "pata" foarte mare de culoare rosie pe partea interioara a buzei inferioare iar gingiile imi sunt imflamate. am schimbat periuta de dinti cu una soft dar nu prea ma ajuta. ce am"" help!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| MDenisee a răspuns:

Incearca pasta de dinti Sensodyne http://sensodyne.ro/. si daca nici asta nu e buna, atunci du-te la un dentist poate stie el ce probleme ai.Bafta :*

| ℓανιηια a răspuns:

Noi putem sa-ti dam doar sfaturi! Iar sfatul meu este sa te duci cat mai repede la doctor/medicul de familie sa-ti zica cum sa procedezi si ce trebuie sa faci in acest caz.Succes!

| Gatsby explică (pentru ℓανιηια):

Mersi mersi penntru observatie!

| xFlorin a răspuns:

Foloseste pasta de dinti paradontax.S-au du-te la un dentist.

| Gatsby explică (pentru xFlorin):

Deci paradontax sau sensodine''

| xFlorin a răspuns (pentru Gatsby):

Amandoua as la fel de bune.

| Gatsby explică (pentru xFlorin):

Ok, mersi

| picard20 a răspuns:

Buna seara! Incercati URGENT la un stomatolog! Doar asa va puteti rezolvaproblemele! Mult succes!

| Dollce_Alex_1997 a răspuns:

Ai dintii hiper sensibili. Este o problema mai rara. Incearca sa nu mananci sare, otet, citrice, kiwi.Si spala-te cu o pasta Sensodyne Complete Protection sau Paradontax cu floare roz! Funda?