| Girly97 a întrebat:

Am observat ca sunt singura din familie care nu bea alcool. De fiecare data cand parintii incercau sa ma faca sa beau macar putina bere cu alcool dupa o inghititura spuneam ca e oribila. Am deja 18 ani si tot sunt asa. Singurul alcool pe care il beau este sampania de sarbatori si la unele evenimente. Cineva mi-a spus ca e posibil sa fie o problema de imunitate. Asa e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Nu crede in toate prostiile. E bine ca nu vrei sa bei dar, ti-o spun din experienta, cu timpul iti vei schimba gandirea. La fel spuneam si eu ca este amara, iar acum dupa cativa ani, chiar imi place.

| Girly97 explică (pentru darrio2007):

De fapt, eu sunt mai degraba cu Pepsi decat cu berea cu alcool. Beau uneori bere fara alcool. happy In plus, din moment ce imi voi lua permisul vara asta am de castigat. happy

| darrio2007 a răspuns (pentru Girly97):

Daca iti iei permisul incearca sa consumi alcoolul la fel ca pana acum.Cat mai putin.Succes la luarea permisului!

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Foarte bine faci, organismul nu are nevoie de alcool.
Si n-are nici o legatura cu imunitatea, in afara faptului ca alcoolul poate scadea imunitatea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu are nicio treaba cu imunitatea... poate doar ca organismului tau nu ii place alcoolul sau poate nu ai nimerit tipul de alcool care sa iti placa...

Si sa stii, cand vei avea permisul nu vei sta 24 ore in masina asa ca nu e absolut niciun avantaj

| K0sti a răspuns:

Sigur ai 18 ani de pui asemenea intrebari?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai nicio problema. Ar trebui sa te consideri superioara pentru ca nu bei alcool, e un lucru bun.

| Girly97 explică:

Am auzit la stiri mai demult ca cei care nu beau alcool mor mai tineri decat cei care beau si am pus intrebarea sa vad daca mai crede si altcineva in asa ceva.

| daniel33441 a răspuns:

Ce treaba are imunitatea? cine scoate prostiile astea nu stiu

| Brieezer a răspuns:

Daca nu iti place alcoolul, pur si simplu nu bei. Asa beau si eu, doar la ocazii speciale.