| Tourniquet a întrebat:

Am observat ca uneori cand sunt in preajma mai multor persoane (citesc o compunere la scoala in fata clasei, etc) incep sa-mi tremure mainile si uneori degeaba cand tin ceva in mana. straight face Ce poate fi? :-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Anuska_8824 a răspuns:

Poate fii din cauza emotiilor.Sincer si mie mi se intampla. Desi stiu lectia la perfectie cand sunt askultata imi framant mainile. Nu iti fa grijibig grin:* Ciao`!

| darrio2007 a răspuns:

Ai trac.Precum unii actori pe scena.

| crooxel a răspuns:

Ai emotii.asa sunt si eu dar ma feresc sa ies in fata clasei desi ar trebui sa-mi inving frica de multimebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Manifestarea Emotiilor:

Manifestări fiziologice [ex. tremurat, înroşire];

| 90ro a răspuns:

Incearca sa iei cava vitamine cu magneziu si zinc

| PerfectlyImperfect a răspuns:

Ai emotii happy.Si mie mi se mai intampla si cateodata incep sa tremur chiar tare blushing,mai ales cand citesc ceva de exemplu in fata intregi iscoli x_x straight face.
Probabil ca ne dorim sa iasa totul perfect, astfel incat ne stresam ca se poate strecura o mica greseala pe undeva si toti o sa rada. laughing
So, trebuie sa ne controlam emotiilehee hee.

| Tsiitsix3 a răspuns:

Uite stai linistita. ca asa mi se intampla si mie. De exemplu cand esti in fata clasei si citesti ti se intampla asta de emotiehappy asa mi se imtampla si mie.nu trebuie sa te sperii:X fundha te roglove struck sa stii ca nu ai nimic:X

| allebwa a răspuns:

Poate esti prea stresata in ultima vreme.Ciudat thinking Nu stiu ce sa zic.Ai mers la doctor? Poate iti da el vreun sfat...Si eu tremur uneori,dar la mine e altceva (sunt timida).
Ok, stiu ca nu te-am prea ajutat, dar n-am nicio idee.Succes!

| GODOFTHEHELLFIRE a răspuns:

Posibil sa ai trac la public,cum au artistii la scena si astea... e o chestie psihica, totul tine de subconstient, de ce gandesti tu.

| IrOnHiDe a răspuns:

E din cauza emotiilor ca vor rade de tine colegi sau ca gresesti undeva sau alte chesti tresti...si eu inainte aveam problema asta pana m-am obisnuit cu colegii

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești foarte emotivă.
Pa, pa.