Poate fii din cauza emotiilor.Sincer si mie mi se intampla. Desi stiu lectia la perfectie cand sunt askultata imi framant mainile. Nu iti fa griji:* Ciao`!
Ai emotii.asa sunt si eu dar ma feresc sa ies in fata clasei desi ar trebui sa-mi inving frica de multime
Ai emotii .Si mie mi se mai intampla si cateodata incep sa tremur chiar tare ,mai ales cand citesc ceva de exemplu in fata intregi iscoli x_x .
Probabil ca ne dorim sa iasa totul perfect, astfel incat ne stresam ca se poate strecura o mica greseala pe undeva si toti o sa rada.
So, trebuie sa ne controlam emotiile.
Uite stai linistita. ca asa mi se intampla si mie. De exemplu cand esti in fata clasei si citesti ti se intampla asta de emotie asa mi se imtampla si mie.nu trebuie sa te sperii:X fundha te rog sa stii ca nu ai nimic:X
Poate esti prea stresata in ultima vreme.Ciudat Nu stiu ce sa zic.Ai mers la doctor? Poate iti da el vreun sfat...Si eu tremur uneori,dar la mine e altceva (sunt timida).
Ok, stiu ca nu te-am prea ajutat, dar n-am nicio idee.Succes!
Posibil sa ai trac la public,cum au artistii la scena si astea... e o chestie psihica, totul tine de subconstient, de ce gandesti tu.
E din cauza emotiilor ca vor rade de tine colegi sau ca gresesti undeva sau alte chesti tresti...si eu inainte aveam problema asta pana m-am obisnuit cu colegii
Shriti întreabă: