Poate fi o hiperesecrete de prolactina, un hormon care determina lactatia. Ai nevoie sa te vada un endocrinolog, la debut aceasta afectiune se trateaza foarte usor si eficient, dar in evolutie poate determina probleme severe (daca nu o tratezi la timp). Nu e nimic rusinos.
am observat asta din anul trecut oare poate fi foarte grav? sa plec la medic mi-e frica nu stiu cum sa-i lamuresc ce simptome am
Spune-i medicului pur si simplu ca ai o scurgere din sani. Nu e grav la inceput, se trateaza perfect. Dupa cateva luni de la debut devine mai greu de tratat, iar uneori se agraveaza foarte rau si e nevoie chiar ed o operatie la nivelul hipofizei. Si asa, din prostie, transformi o problema care s-ar putea rezolva cu doua pastile pe zi timp de cateva luni, intr-o boala severa, care te marcheaza pe viata.
Du-te la doctor. poti mergi la un endocrinolog, si sa fie femeie, nu inteleg de ce ti-e rusine, daca e femeie are si ea sani daca e barbat crede-ma ca mai vazut destule perechi.
De ce iti e rusine?
De corpul tau? de faptul ca vei spune ca esti virgina si majora si va rade doctorul?
Nu ti se pare ca esti prea paranoia?
Mergi la medic si nu te mai stresa cu chestii care exista doar in imaginatia ta tematoare.
Secretiile mamare sunt un semn de alarma, mai ales daca esti virgina. Trebuie sa mergi la un ginecolog, poate fi ceva hormonal etc. Sanatate!