| Andreea1095 a întrebat:

Am observat încă de ieri ca atunci când îmi ating sfarcurile simt un disconfort și parcă erau și puțin mai umflati.Nu am mai simțit acel disconfort niciodată. Acum 3 zile am avut 2 dimineți la rand un fel de crampe abdominale.Menstruația nu mi-a venit luna trecuta.Credeți ca aceste simptome pot indica apropierea ei sau de la ce pot fi? mai ales acel disconfort

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| ririsa a răspuns:

Inainte de toate, cati ani ai? happy

| Andreea1095 explică (pentru ririsa):

22

| Maskoff a răspuns:

Mai sunt întârzieri de genul, poate e pe cale să îți vină. Sau poate trebuie sa mergi la farmacie pentru un test de sarcină.
Dar mai posibil primawinking

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Sarcina

| Violleta2022 a răspuns:

Durerile sanilor sunt datorate schimbarilor hormonale si sunt perfect normale, in anumite zile ale lunii.
Durerile si disconfortul abdominal, apar inainte de menstra, sau in caz de imbalonare (gaze).