| anonimgirl98 a întrebat:

Am observat la mine ceva mai ciudat. Când las mâna în jos, am văzut că mi se "umflă" venele de la încheietură. De la ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| costis a răspuns:

Pentru ca stai toata ziua la calculator si nu faci miscare, venele tale imbatranesc. Organismul nu e sanatos ca al unui tanar de la tara. Nu patesti nimic de la asta, e semn ca rezistenta vaselor (si a tesutului din jur) e scazuta si se "umfla" la presiune mai mare.

3 răspunsuri:
| MrAngelus a răspuns:

În mod normal, vene dilatate se pot vedea doar pe faţa dorsală a mâinilor şipicioarelor. În cazul în care vene dilatate sunt vizibile la examenul tegumentelor şi în alte regiuni, vorbim de circulaţie venoasă colaterală, care denotă întotdeauna unproces patologic. Procesele obstructive ale venelor mari situate profund, determinădilatarea venelor superficiale subcutanate.

Sursa: http://www.scribd.com/......ERAL%C4%82

| ir3al a răspuns:

Asa am si eu, nu cred ca este ceva grav

| anonimgirl98 explică:

Eu tare cred că ai mansarda stricată.