Daca ai un ciclu menstrual regulat si doar la menstruatie se elimina ocazional cheaguri, probabil ca e vorba de o menstruatie mai abundenta, care permite formarea de cheaguri.
Nu, e neregulat, de obicei vine ori fix in ziua care trebuie ori cu 2, 3 zile intarziere.
Daca variatile sunt doar de 2-3 zile, ai un ciclu regulat. Daca menstruatiile sunt abundente, se elimina uneori si cheaguri. Dar de ce nu faci sex protejat? Te aperi astfel de majoritatea bolilor cu transmitere sexuala si eviti si o sarcina nedorita.
Suntem mai timizi de fel. Nu ma pot imagina pe mine intr-o farmacie cumparand prezervative, insa el a facut asta odata. Oricum am avut doar un partener pana acum, e actualul.
Nu mai incerca sa-ti imaginezi, intra pur si simplu in farmacie si cere sec 20 de prezervative. Fara scenarii prealabile.
Nimeni nu are dreptul sa rada de voi atunci cand cumparati prezervative, ci din contra ar trebui sa incurajeze acest gest de responsablitate. Incercati sa nu mai fiti timizi, deoarece este sanatatea voastra in joc si mai ales viitorul amandurora, ti-o spun din experienta.
Multumesc Ells :* m-a incurajat enorm de mult raspunsul tau.
Asa mari? ma indoiesc. arata ca niste bucati de carne
Se pare ca nu e vorba de un singur cheag si ca nu e nici doar de marimea unghiei degetului mare de la mana... Fa o ecografie de pelvis si consulta un medic ginecolog, ca sa afli exact despre ce e vorba.
Nu inteleg ce vrei sa spui cu prima parte.
Era vorba de aspectul "mari ca niste bucati de carne". Fa o ecografie ginecologica si mergi la un consult ginecologic, oricum trebuie sa incepi sa mergi la ginecolog macar o data pe an, de vreme ce esti activa sexual.
Poate ca esti racita si nu ti-ai dat seama sfatul meu este sa te duci la doctor este cea mai indicata persoana si poti fi sigura ca iti va da un raspuns concret sau poti vorbi cu mama ta nu trebuie neaparat sa ii spui ca esti activa sexual, asta in cazul in care doresti sa o faci sper ca te-am ajutat cu ceva.
M.am informat eu mai bine pe net si am aflat cum ca ar fi Endometru Necrozat, ceea ce e normal, spun eu dupa cate am citit.
In liceu aveam o colega ce a patit aceeasi chestie, dar s-a dus la doctor si i-a dat pastile niste ovule si anticonceptionale, plus ca ea avea si dureri groaznice..insa ultima data cand am vorbit cu ea mi-a povestit ca i-au trecut si se simte mult mai OK acum de cand foloseste anticonceptionale
Carmen133 întreabă: