Te-ai scarpinat la ochi? sa-mi lasi un comment.
Poti sa-ti iei si picaturi in ochi adica te-ai scarpinat la oachi, daca este de la pc te sfatuiesc sa te bagi in pat, sa-ti tragi paturica pe tine si sa inchizi ochii 20-30 min si o sa-ti treaca.
Dar daca te-ai scarpinat la ochi si sunt umflati si rosii trebuie urgent sa-ti pui picaturi in ochi.
Nu m-am scarpinat, dar si dupa ce ma trezesc dimineata, ochii arata rau, se vad ca si cand n-as fi dormit de multe zile, si ma dor cred ca-i de la telefonul mobil mai ales. Dar asa arata de 1 saptamana cand am avut rubeola.(si inainte mai aveam mici probleme, dar nu asa ca acum)
Incearca sa stai mai putin la pc, daca se poate deloc timp de 2-3 zile si sa te odihnesti, sa dormi si sa-ti dai de 3 ori pe zi timp de 1 saptamana cu niste picaturi de ochi, adica dimineata cand te trezesti dupa ce te speli pe fata alea alea, la pranz si seara inainte sa te culci.
Bafta.
La pc nu stau asa mult 1 ora pe zi, exceptie weekend, atuncia stau mai toata noaptea.
Am uitat sa spun ca de 1 saptamana de cand am avut rubeola arata asa rau ochii,(principalu vinovat e telefonul mobil )
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: