| andreeaunudoitrei a întrebat:

Am orgasm daca am o senzatie ca imi vine sa ma duc la toaleta si ejaculez ceva albicios? inca sunt virgina dar cand imi vine sa urinez des mi se intampla chestia asta. este ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Nu.Ai o infectie.

| SweetLikeaLemon a răspuns:

Intai mai informeaza-te pe Google si pe urma ai dreptul sa pui intrebari stupide. Nici nu stii ce e ala orgasm.

| pryntesa a răspuns:

Nu ai orgasm si chestia ai albicioasa nu e nimica grav nu te speria dar pentru or ce eventualitate te poti duce la un control serios nu e nimica grav s-ar putea sa iti dea niste paste numite ovule care va trebui sa le introduci in p... sper ca intelegi asta daca ai infectie.

Abh
| Abh a răspuns:

Ai o leucoree fiziologica probabil, data de cresterea secretiei hormonilor feminini specifica pubertatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ejaculezi? laughing) oh girl

| nustiucenumesapun a răspuns:

O doamnestraight face da google-u ala la ce iti foloseste?
baietii ejaculeaza.atat...fetele nu