| MadalinaMadalinaMadalina a întrebat:

Am par pubian de mai mult timp, par in zona axilei (la subrat), am secretia vaginala de 1 jumatate, sanii mei au crescut si s-au rotunjit, am 1, 56 si am 12 ani big grin. si trec in clasa a 6-a. Si nu mi-a venit ciclul. Aveti idee peste cat timp imi va veni pentru prima oara ciclul? Si sunt dezvoltat la varsta mea? (P.S. nu ma jigniti. este o singura intrebare). Dau funda maree! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

"sunt dezvoltat la varsta mea?"... esti undercover?

| Sahasd a răspuns:

Nu avem de ce sa te jignim, in primul rand data primei menstruatii nu este ceva pe care il planifici, cand corpul se simte pregatit atunci se va intampla. Stai linistita o sa iti vina probabil in curand si o sa-l ai aproape toata viata, o sa te plictisesti repede. Funda? :*

| Stefania_Zahiu_1984 a răspuns:

Nepoatei male are 12 ani si are si a ceasi problema ca tine iti va veni la 13 ani