| Misshaa a întrebat:

Am parul cret si imi cade, plus ca am si matreata.Ce sampoane sau alte trucuri imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| GiveMeYourPussy a răspuns:

Sunt baiat, si am si eu parul cret happy si intr-o vreme si eu aveam matreata si imi pica parul, dar de cand folosesc Syoss se vede diferenta mai buna happy si iti face si parul mai moale love struck

| SuperstarAmi a răspuns (pentru GiveMeYourPussy):

Nu stiu verisoara mea a avut syoss si i-a aparut matreata de la el, insa ea are parul drept

| GiveMeYourPussy a răspuns (pentru SuperstarAmi):

Depinde de fiecare, mie imi place happy mai ales ca pot sa-l fac sa stea cum vreau love struck

| ForeverLivingProducts a răspuns:

Buna,sunt consilier pentru un stil de viata sanatos.Compania pe care o reprezint, are produse naturale.Sampoanele sunt din gel de aloe vera si ulei de jojoba. Daca vrei mai multe detalii imi lasi un mesaj

| gune10 a răspuns:

Heads & Shoulders face minuni cu matreata si firele de par cazute, e putin scump, dar se vede rezultatul.Nu de mult il folosesc si eu aproape 2 luni si crede-ma face minuni.

| abcxyz a răspuns:

Iti recomand Alpecin.Se gaseste in farmacii.

| SuperstarAmi a răspuns:

Incearca cu brusture! Ajuta! sau sampon-ul pentru cai se cumpara in Farmacie e ff. bun sau samponul Elseve(e cam scump, dar e bun)!

Întrebări similare