Bună.
Primul pas este să-l tunzi, să-i dai o formă.
Apoi măști, șampon vitaminizant și balsam.
Renunță la placă.
Pa, pa.
Buna
pentru inceput sa elimini placa de par, asta in caz ca o folosesti, decapatul daca e cazul. apoi sa iti retezi varfurile afectate, spala parul cu ceai de urzica, fa o masca naturala din ulei m asline+galbenus ou+ 2-3 picaturi zeama lamaie, faci ca o maioneza si aplici pe par, stai acoperita cu o folie timp de 3-4-5 ore apoi te speli vei vedea ca se vor vedea rezultatele dupa 2-3 sedinte...
O zi frumoasa sa ai
Parul creste chiar daca ai varfurile despicate.Asta tine doar de estetica. taie-ti varfurile despicate
Eu te sfatuies sa te duci sa-ti indrepti varfurile la frizer apoi sa o lasi mai moale cu placa!
Bafta! :* :X
Buna Mariana.
Si eu imi doresc sa am parul lung, si crede-ma e ingrozitor sa stai si sa astepti atat.
Daca vrei sa ai un par frumos si sanatos, trebuie sa il tunzi, din cate am citit eu, o data la 4 luni.Eu uneori mai adaug vreo 2
Te sfatuiesc sa tunzi varfurile acelea, pentru ca sunt inestetice, daca pot sa spun asa.De exemplu:cand il piepteni, ele ies in afara, sau mai rau, cand iti prinzi parul intr-o coada se vad perfect.Pe langa faptul ca o scapi de un aspect nedorit si neplacut, parul o sa iti creasca mai repede.
Este bine si sa renunti la produsele pentru infrumusetare cum ar fi spuma de par sau fixativul pentru ca nu fac decat sa iti ingrase podoaba capilara si sa o faca mai greu de pieptanat. Evident, ar fi bine sa renunti si la ondulator/placa.Astea chiar iti distrug firele de par.Sunt o gramada de tutoriale "cum sa iti faci parul asa" mai naturale, chiar daca asta implica uneori si sosetele.
Nu cred ca merita sa investesti intr-un tratament pentru varfuri cand poti pur si simplu sa le tunzi. Sper sa nimeresti o coafeza care sa te inteleaga, pentru ca sa fim seriosi, unele nu stiu ce inseamna 2 cm.
Mult noroc!
Buna, eu stiu ce iti trebuie verisoara mea a patit la fel deci:
du-te la un magazin BIO sau unul NATURAL unde sunt doar chestii naturale, acolo rogi sa iti dea samponul Fresh hair pentru crestere (pentru varfuri arse) se poate gasi cu menta care te ajuta si hraneste parul!
P.S: daca cumperi fresh hair primesti si un balsam si un set de pieptane speciale pentru asta.
Daca vreo sa functioneze spalate intr-o saptaman de 3 ori si spalati capul cu sampon de 2 ori apoi da cu balsam :*
Bafta :* :* :*
FUNDA?
Pai in primul rand daca folosesti placa sau ondulatorul lasa-te de ele.Inainte cu jumatate de ora sa iti faci baie, stoarce o lamaie si freaca-te cu sucul din ea pe la varfuri + radacina.Ai putea sa te dai si cu visine dar nu prea se mai gasesc.Da-te cu ulei de masline, da, nu te vei simti tocmai bine cu ulei in cap, dar crede-ma ca merge.Si inca o solutie GAZUL, inainte sa iti faci baie cu vreo ora dati cu gaz la radacina si iti va creste parul foarte repede, cand eram mica asa imi facea bunica, si crede-ma ca functioneaza, dar nu te da prea mult ca poate avea urmari neplacute.
Sa ai o zi buna!:*
User252426 întreabă: