| ruru_2913 a întrebat:

Am parul foarte despicat. cand il prind in coada firele taiate si despicate se vad foarte urat. ce sa sa fac? fundawinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| florina15 a răspuns:

Ungeti varfurile cu ulei de masline, si se vor regenera, dar lasa-le asa cateva ore.Succes!

5 răspunsuri:
| FetitSa a răspuns:

Du-te la frizerie si tunde-tehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti folosi masca de par cu galbenus de ou, o lingura miere de albine si o lingura de ulei de masline sau poti folosi ulei de ricin ajuta mult la par e foarte bun.

| Bijou a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-ti tai varfurile despicate, sa ramana doar parul sanatos

| mona a răspuns:

Tunde l mai scurt si mai des

| EmaS a răspuns:

Te duci si iti tai varfurile,apoi inainte de a te spala pe cap iti faci un amestec din ulei de masline,ulei de ricin,zeama de la o lamaie, aplici pe par, stai cam o ora si apoi te speli pe cap.Mie mi-a facut foarte bine acest tratament si confera parului stralucire si un aspect sanatos.