Alpecin C1+ soluția tot de la ei este bun cat si pentru regenerarea parului cat si tratarea sebumului. Rezultatele se vad rapid.
Tie iti trebuie un sampon head&shoulder pentru par gras.
Trebuie sa te speli o data la doua zile. Rezultatele se vad imediat dupa dus.
Și eu am parul gras. Folosesc Alpecin de cateva luni (la un moment dat am făcut pauza, apoi am reluat), dar nu am văzut mari diferențe. Adică îmi cade ceva mai puțin par, dar nu mult mai puțin. Oricum, la mine parul căzut nu e grav (dar folosesc acest șampon pentru că îl folosește toată familia), in trecut am avut problema asta și am luat Novophane, care m-am ajutat. Chiar se vedea o diferență enormă și efectul a rămas și după mult timp (sa zic cam 2-3 ani). Problema mea cu parul gras e cea principala, e așa de când mă știu și am încercat o groaza de șampoane, pe lângă cele de la supermarket am mai luat Bioderma, Apivita, Vichy, cu sulf, cu menta de la naturiști etc și niciunul nu m-am ajutat ca sa răresc timpul de spălat macar cu o zi sau 2. Pe lângă asta, am schimbat orașul cu unul în care apa e plina de calcar și a apărut și matreata, așa ca e ceva mai complicat, dar mi-am dat seama cat de importanta e apa cu care mă spăl. Aici mă spăl de 3 ori pe săptămână, iar acasă de multe ori de 2 (depinde daca trebuie sa merg undeva important sau doar la o plimbare sau cumparaturi). In perioada asta am observat că mi se unge mult mai tare pe tru că port caciuli (chiar daca sunt curate), așa că m-am împăcat cu situația.
Ar fi mai util sa-ti pastrezi parul curat. Cade mult doar daca este gras. Daca il speli la doua zile cu un sampon pentru spalari zilnice, e bine.
FurduiNelu întreabă: