| georgianaanonim1 a întrebat:

AM parul incurcat foarte tare si mai e si gras. Problema cea mai mare este ca imi cade extrem de mult par, ce sa fac? Remedii naturiste incercate de voi? ( in cat timp se vede )
Sau sampoane ceva de la farmacie bune?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Bossdeanonim12 a răspuns:

Spala-l si cumpara un sampon anticadere...
Bafta!

| ONd0000 a răspuns:

Buna. Eu folosesc des masti facute in casa. Galbenus de ou cu miere, ulei de ricin(pentru creșterea părului), ulei de cocos (pentru strălucire si ajuta la descurcarea parului )sau cel de măsline. Pe lângă asta mai adaug vitamine (A, E..Pe care le găsești la farmacie ) sau fructe cum ar fi banana, avocado.

| awspam a răspuns:

Bitum, lipici de SOBOLANI SOBOLAN si SOARECI- rat buster, tempo,,, sunt mai multe firme vezi care lipeste mai bine,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spala-te cu un sampon dermatocosmetic (vichy, ducray etc) pentru par gras si foloseste si un balsam de par, sau cel mai bine te duci la dermatolog

Răspuns utilizator avertizat