1 ou
coaja de ou plina cu ulei de masline
un sfert de castravete curatat
Amesteca oul, uleiul de masline si castravetele curatat. Intinde amestecul prin par, lasa timp de 10 minute, apoi clateste cu atentie. Pentru rezultate excelente de-a lungul anului, fa acest tratament o data pe saptamana.
Cu cât e mai lung, părul devine tot mai rar şi firul mai subţire. El creşte în continuare, doar că mult mai încet.
În jur de 100 de fire e normal să cadă pe zi, indiferent de lungimea părului.
Eu ţi-aş recomanda să tai câţiva centimetri de la vârf. Hotărăşti tu cât, în funcţie de lungime!
Buna
parul iti cade din mai multe motive :
1. o data la un an, parul se regenereaza, si de aceea cade
2. lipsa de calciu, magneziu si zinc.
3. stresul - un mare factor in caderea parului
4. alimentatia nesanatoasa( prea multe fast-food-uri, prea putine legume, fructe)
4. Samponul ( eu am unul din farmacie, ca cele de pe piata irita scalpul)
Intai trebuie sa-i descoperi cauza... dar pana ii descoperi cauza te sfatuiesc sa iei calciu magneziu si zinc de la ozone (farmacie) si lotiune regenerata cu petroleum de la gerovital ( plafar sau farmacie) - e foarte buna. Sper ca ti-am putut fi de folos.
Am vazut la doctor Oz ca daca te tragi mai tare de o suvita de par ar trebui sa iti cada 6 fire de par. O suvita nici prea grosa, nici prea subtire. Si eu ziceam ca imi cade mult, dar de cand am vazut emisiunea, m-am linistit. ar trebui sa-ti cada cam 40 de fire pe zi. El se regenereaza repede, nu-ti fa griji.
Soția mea se plânge de 15 ani că îi cade părul, dar are la fel de mult ca în urmă cu 15 ani. Nu exagera cu șampoanele dacă nu muncești la câmp! Nu uita de alimentație echilibrată!
E normal sa iti cada parul cam la 100 de fire pe zi. daca zici ca nu iti mai creste du-te la farmacie si ia-ti un sampon regenerator, e cel mai bun, si
PS nu te lasa prostita de doctori sau farmacisti sa iti cumperi pastile gen revalid pentru caderea parului...nu sunt bune de nimnic am incercat eu si am cheltuit bani aiurea
Poate ei lipsa de calciu. daca si si pe unghii semiluna e aproape sigru.ca ai lipsa de calciu. exista pastile pentru aceasta problema, nu e ceva grav, e ceva destul de des.la mine asta e problema...
Parul ne cade tuturor. problema e ca daca e lung e mai vizibil si pare mai mult. fiind lung se agata in orice - in perie in special, dar si daca iti treci mana prin el, ti-l dai dupa ureche etc. ca sa iti cada mai putin poti sa il prinzi in coada impletita sau coc sau poti sa faci un tratament naturist - vezi la magazinele naturiste au tot felul de solutii. succes!
Multumesc mult tuturor. Voi incerca mai multe raspunsuri si voi vedea care va functiona.
Pai,incearca sa te tunzi putin, pentru ati creste mai repede.Si pentru caderea parului poti sa amesteci intr-o cana galbenus de ou cu ulei de masline.Te poti da cu el cu cel putin 3 ore inainte de a te spala pe cap, si dupa ce te vai da de cateva ori nu o sa iti ma cada asa de tare parul. Sper ca te-am ajutat.
Foloseste urmatorul tratament:6 linguri ulei masline, 5 linguri ulei ricin, 3-4 linguri vitamina A uleioasa, 4 fiole vitamina C si un galbenus de ou. Toate acestea (cu exceptia uleiului de masline si oului) se gasesc in farmacii. Reteta este impotriva caderii parului, regenerandu-l si vitaminizand firul de par.
Mod de aplicare: inainte de baie se uda parul foarte bine, se sterge si se maseaza cu aceasta compozitie, insistandu-se 2-3 minute la varfuri. Apoi se strange parul si se acopera cu ceva (casca sau prosop), lasand solutia sa patrunda timp de 30 - 60 de minute. Apoi se clateste si se spala parul in mod normal. Compozitia se aplica la fiecare spalare timp de cel putin o luna, pentru a se vedea efectele ei. Mult succes!
Cred ca acest tratament combate in mod direct caderea parului si in acelasi timp il regenereaza ireversibil eu te sfatuiesc sa -l incerci.