| julieta_love a întrebat:

Am parul mare si am observat ca repede se face parca unsuros, sau nu stiu cum sa zic. ce sa-i fac poate stiti voi fetelor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sergiuflore a răspuns:

Nu conteaza lungimea parului. In pielea capului exista anumite glande care secreta acest "clei" si il imprastie prin par pentru a-l proteja de umiditate, si distrugere. Parul tau su unge asa de repede pentru ca ai un obicei de a te spala foarte des pe cap. Nu poti sa scapi niciodata de asta pentru ca e in natura omului. Daca totusi te straduiesti vei reusii, dar nu pentru mult timp pentru ca iti va cadea parul. O metoda sa nu se unga asa de repede ar fi sa incepe sa te speli mai rar pe cap. Bineinteles ca treptat(daca te speli de 3 ori pe saptamana incearaca sa reduci la 2. la inceput va fi foarte greu dar in timp acele glande se vor obisnui asa si cam a 3a zi iar ti se va unge. Cand ajungi la asta mai renunti la o spalare.) Singura metoda eficace. In cartile de stiinta se zice ca parul trebuie spalat odata la 2 saptamani.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tunde-te la chelie! Si rezolvi problema :-))

| ade98hannah a răspuns:

Pai daca ai parul, vrei sa spui uleios? aluneca? pai eu zic ca trebuie sa te speli mai des pe cap, sa zicem lunea si miercurea sau joia, depinde cat de repede se face uleios, du-te la o farmacie si intreaba farmacistul sau farmacista ce sampon ar trebui sa folosesti pentru a nu s emai face parul uleios... sper ca te-am ajutathappy:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla asta.acum m-am tuns! nu ti se mai intampla!

| Locre a răspuns:

Parul tau e gras da...stai linistita ca nu esti nici prima nici ultima. Exista sampon special pentru parul gras sau masti speciale. Daca nu vrei sa incerci, du-te la dermatolog si cere-i sfatul.Sigur iti va da ceva.Si eu il am gras si il spal de vreo 3ori pe saptamana din cauza asta, insa folosesc un sampon special si ma ajuta.

| bombo9 a răspuns:

Pai gaseste o modalitate... du-te la doctor pentru ca asta inseamna sa ai o boala nu mai stiu cum se numeste dar asa pateste si o prietena de-a mea... s-a dus la doctor si acum n mai are probleme "happy bafta:-x

| julieta_love explică:

Mersi la toti pai eu il spal in fiecare seara, da totusi mi se pare ca e de la sine asa pentru ca e des, in orce caz mersi pa pa

| cami_5314 a răspuns:

Am parul ffff gras si il spal in fiecare zi sau la 2 zile maxim. Daca nu il spal a doua zi ai zice sa nu m-am spalat de o saptamana. Am incercat toate leacurile posibile si imposibile, de la stat nespalat pe cap nu stiu cate zile, la tuns mai scurt si diverse masti.
Dupa toate incercarile, am ajuns la o concluzie: sa folosesc doar produse pentru par gras si care sunt pentru utilizare zilnica... si le utilizez zilnic(sau maxim a doua zi). sad

soothe
| soothe a răspuns:

Perie-l mai des pe le si pielea capului cu o perie de par (confectionata din par). Greta Garbo se spala rar pe cap dar se peria de cateva ori pe zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Julieta te sfatuesc sa nu te mai speli asa des pe cap...pentru ca de aceea ii uleios parul... spalate si u odata pe saptamana