| RoxanaGhost a întrebat:

Am patit o chestie,dar nu-i vorba de viol sau a; te; e doamne fereste laughing
Vinerea trecuta venise una din asistentele de aici din sat[eu cred ca au probleme cu ochii laughing ] si ne-o verificat in cap, iar eu cu inca doua colege cu parul mai lung am avut nitel matreata [un fel de cojite pe firul de par, dar nu erau lindini+ca eu am probleme cu matreata I don't want to see ] si d-na aia credea ca-s oua de lindini si ne-o chemat pe toate trei la cancelarie+ ca a speriat-o si pe diriginta degeaba...Ne-o invoit d-na diriginta de la ultimele 3 ore.Eu mai cu curaj am avenit acasa,m-o verificat mama,m-am pieptanat frumos, si m-am dus inapoi, asistenta m-o verificat si o zis ca o fost o mica eroare oh go on
Apoi una din celelalte 2 colege o venit si ea la scoala, ca o fost la dispensar direct si nu avea deloc.Luni o fost si celalta la cabinet si la fel, tot nioc! Astazi ne-o verificat alta asistenta si la mine gasise tot cojite din alea, dar sa vedeti faza: O cheama pe o colega pe hol [una din noi 3 ] si ii zice de mine! Nu inteleg de ce nu m-o chemat pe mine.Colega in pauza ma ia usor de manuta si imi zice sa nu ma supar ca o fost si ea in aceeasi situatie dar asa i-a zis asistenta ca la mine ar putea fi.Si in timpul ala o mai auzit si inca 2 fete. Eu cu o falca in cer si una in pamant m-am pus in banca.Una din acele colege[la care ma asteptam cel mai putin sa ma bage in seama] incerca sa-mi ridice moralul spunandu-mi glumite,bancuri etc...
Insa dupa ore una din acele colege[cealalta care nu o mai venit deloc vineri] mi-o zis ca pleaca nu stiu unde,incercand sa ma evite[cu ea eram mai aproapiata sad ]. Faza e ca nu m-o suparat faptul ca ma evita,trebuia sa-mi zica direct in fata. Recunosc ca sunt mai copilaroasa si aeriana, dar nu sunt chiar asa sensibila sa nu poti sa-mi zici in fata, mai ales ca nu am plans niciodata in viata mea de fata cu colegii la scoala...
Acum cum dracu sa dovedesc ca e doar matreata? M-am gandit sa ma duc la laborator cu mama sau la dermatolog.
Si niste remedii pentru matreata asta? :@ Va rog nu radeti de mine! Nu am nimic!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MadRabbiT a răspuns:

Deci uite aci o metoda, nu garantez 100% dar merge. Dupa fiecare spalare pe cap clatestete bine si pune intr'un lighean cu apa putin otet preferabil de mere si clatestel si lasa-l asa. Nu te teme mirosul de otet dispare repede, sper sa te ajute.

| P3TR3 a răspuns:

Salut..si eu am acceai problema legata de matreata...doar ca acest fenomen nu este matreata.
Adica, gandeste-te, te speli de cap acum si seara..si maine dimineata deja esti full de matreata in cap.
Si eu,un tip putin mai "tupeist" am fost la dermatolog si i'am zis : "Asta e matreata? De ce "boala" sufar? Si cum pot remedia problema", la care medicul dermatolog imi spune : "Nu, nu este matreata, acest fenomen seamana cu matreata si apare imediat dupa spalarea cu orice sampon (si alte remedii) din cauza stresulu" si trebuie sa ma calmez ca sa scap de "matreata" rolling on the floor
Eu nu inteleg, pentru ca nu's un baiat "stresat" laughing...dar, cine stie!
Bafta :*

| RoxanaGhost explică (pentru P3TR3):

Eu sunt cam stresata, depresiva de felul meu laughing

| P3TR3 a răspuns (pentru RoxanaGhost):

Atunci inseamna ca dermatologul avea dreptate in legatura cu tine...dar cu mine nu stiu...ca eu nu's genu' laughing Oricum, aste este la tine, daca spui ca asa esti big grin

| xlr1993 a răspuns:

Cumpara-ti un shampon de încredere ( wash n go, syoss, firme de renume ) si un balsam tot de la ei, sau ceva mai bunicel daca nu de la ei. Spala-te pe cap o data la 2 zile si lăsa samponul in par 5 minute înainte să-l clătești, apoi folosește balsam. Cat despre colegele tale, ingrijeste-ti parul si vor umbla geloase după tine happy