Ai mers si la un medic dermatolog? Acneea mai serioasa nu ar trebui tratata asa intamplator. Poate ar trebui macar sa mentionezi si ce tip de ten ai, ca lumea sa iti poata da solutii mai clare?
Sper sa treci cu bine peste aceasta perioada. Iti spun asta ca cineva care s-a confruntat cu acnee inca de la sfarsitul clasei a 3-a. M-am plictisit cate solutii nasoale trebuia sa folosesc, cate explicatii sa dau copiilor si cate tratamente am schimbat fiindca nu functionau etc. Totusi, tenul s-a curatat singur de la sine pana la maturitate cand am renuntat la toate solutiile.Oh the irony...
Pana in prezent s-au mai schimbat lucrurile in bine si cred ca acum exista tratamente tot mai eficiente, care se pot personaliza destul de detaliat.
Cineva ti a spus ca după bărbierit sa folosesti lotiuni, evident el nu stie ca tu esti fată si nu ai nici o legatură cu barbieritul, cosurile sunt cauzate de dereglari hormonale, cum este ciclul este regulat sau este dereglat? Cel mai bine mergi la un medic dermatolog sa te consulte, NU te da pe față cu orice ca o sa ai reactii adverse si înrautațesti situatia. Farmacistele nu sunt doctorite si nu trebuie sa te i ei dupa sfaturile lor, ele vor sa isi vîndă marfa si ti ar recomanda cele mai scumpe produse, dar ele nu stiu daca sunt si eficiente.
Am auzit vorbindu-se despre tratamente laser minunate care vindecă pielea feței, întreabă un dermatolog.