| Cristy97 a întrebat:

Am pe un semn de mama doua fire de par la inceput era doar unul l-am scos cu penseta si dupa un timp au iesit 2.Stie cineva cum pot scapa de aceste fire de par? fara sa mai creasca! Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| bobby_7474 a răspuns:

E foarte bine ca ai fire de par acolo,pentru ca asta inseamna ca acea excrescenta nu este canceroasa,si nu incerca sa le distrugi pentru ca poate sa fie mai rau,scoate-le numai cu penseta dar sa ai grija sa nu le ranesti pentru ca semnele de mama sint f periculoase,deci bucura-te ca ai fire de par in ele, si lasa-le in voia lor chiar daca ti se par inestetice, sanatatea e mai de pret ca toate

| katy a răspuns:

Trebuie sa mergi la endocrinolog, e o problema hormonala

| Aliutza a răspuns:

Nu le mai scoate cu penseta. Mergi la medic. Poti face o operatie ca sa le elimini de tot, dar tot e periculos. Oricum, pana nu vorbesti cu un dermatolog, nu mai actiona singura. Poti face chiar cancer daca le elimini in mod necorespunzator. Ai grija.
Eu iti doresc multa sanatate!

| IndescribableChild a răspuns:

Singura metoda pentru a scapa definitiv de firele de par nedorite este laserul. Cum la varsta ta nu prea e posibil (am intuit ca esti minor) si parintii sigur nu ar fi de acord, singura metoda e sa le elimini in continuare...pana la momentul oportun.
Bye bye, IndescribableChild

| CoolSaku a răspuns:

Du-te la un dermatolog. Sigur o să te scape de ele.

| Cristy97 explică:

Si nu este ceva care sa pun pe semn dupa ce scot firele ca sa nu mai creasca?(firele)