| bunjy a întrebat:

Am penisul de 9 cm sculat am 14 ani si sunt scund am 1, 58cm credeti ca sunt impotent?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este doar părea ta!
Mai crești până la 21 de ani.
Pa, pa.

NOname
| NOname a răspuns:

Ce are impotența cu lungimea penisului?
Ai și tu răbdare! Ai doar 14 ani, o să mai crească.

| 0rlando a răspuns:

În primul rând nu știi ce înseamnă impotența, deci hai s-o definim. Impotența este incapacitatea penisului de a avea erecție. (Nu se scoală), deci clar la tine nu asta este problema. Probabil ești îngrijorat că este prea mic penisul tău. Stai liniștit, în maxim 2 ani o să ajungă la dimensiunea normală. Până atunci, nu-l arăta la nimeni happy

| lastOne a răspuns:

Impotenta este imposibilitatea de a avea erectie... deci nu esti. Nu iti face probleme in privinta dimensiunii o sa mai cresti happy

| PerfectAngel a răspuns:

Nuu, eşti doar prost.

| PerfectAngel a răspuns:

Uite sfatul unui bărbat :
Buduleci Catalin: Dai la laba 2-3 luni si o sa-ti mai creascawinkinglaughing "
Buduleci Catalin: ))))))))))))))

| taur77 a răspuns:

Stai linistit frate...ai sa mai cresti.

| Vali96 a răspuns:

Nu, nu esti impotent. Spune-mi cate kg ai.

| bunjy explică (pentru Vali96):

Sall am 44 kg

| Vali96 a răspuns (pentru bunjy):

Atunci ar trebui sa te ingrijorezi. Glumesc. O sa mai creasca sper laughing toamne 9 cm la 14 ani aveam vreo 14-15 cm

| Vali96 a răspuns (pentru bunjy):

Frate asta e gras nu esti sa zici ca asta e cauza doara ca nu esti dotat si cauta pe "goagal" ce inseamna impotenta

| RaulHeciko a răspuns:

Da l-ai masurat rolling on the floor

| TheMayor a răspuns:

Nu esti impotent. Impotent esti cand nu ti se scoala, steril esti cand spermatozoizii tai nu fecundeaza ovului, ai doar penisul mic... FOARTE MIC!