| craciunitza_7057 a întrebat:

Am pete maro deasupra buzei superioare si pe nas datorita soarelui, mi-am luat de curand o crema cu factor protectie 50 de la bioderma, un ser 1, 6 ml pentru albire si demachiant pentru ten sensibil toate de la bioderma pentru ca asa mi-a recomandat farmacista. Intrebarea este daca cunoasteti si niste metode mai naturiste pentru a scoate acele pete maro, ca sa le folosesc arata de parca as avea mustata, in casa folosesc ocazional o crema antirid ives rocher, demachiante avon anew ultimate, ives rocher si ivaterm. Spun aceste demachiante ca poate si ele "ajuta " la formarea petelor si eu nu stiu...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa folosesti o crema din aloe o gasesti la farmaci sau daca nu e simpla frunza de aloe o tai si o pui peste patawinking eu una asa am facut
succes :* sper sa iti treaca

| justflo2009 a răspuns:

Am auzit persoane care au folosit aceasta crema si nu au avut probleme din contra au fost foarte multumite

http://cremabio.blogspot.ro/......ne-si.html