| JusTPauL a întrebat:

Am pete pe spate, care ar fi de la piscina, ceva ciupercă.
Mi-au apărut anul trecuta în vara.
La dermatolog am fost și mi-a zis sa fac dus cu mediket verși și cu o alta crema.
Am făcut asta 6 săptămâni. Pe urma cu ce a mai rămas am dat din când în când.
Am crezut ca au dispărut.
Anul asta la prima expunere la soare au apărut iar și mai mari petele.
Iar am fost la dermatolog. Mi-a zis ca trebuia sa fac un fel de prevenție.
Am luat încă 1 tub de 200ml de mediket și încă ceva medicamente.
Normal trebuia sa ma dau 2 săptămâni apoi tot mai rar. Eu ma dau zilnic deja de 6 săptămâni.
Iar acum vad ca mi-a apărut și pe partea stânga o pata cât o unghie.
Eu cred ca acel mediket nu funcționează și e și destul de scump.
A trecut cineva prin aceasta situație?
Ce ma sfătuiți sa mai încerc pentru a opri aceasta extindere de pete albe pe spate?
In aeroport un polițist mi-a zis ca și el are și ca nu a funcționat mediket versi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Eduard619 a răspuns:

Fa ce spune dermatologul, noi indiferent de sfatul pe care ti-l vom da NU putem știi care este situația și ce e specific corpului tau.

| Speranta12 a răspuns:

Am avut o prietena cand eram mici la care i-a crescut o ciuperca in cap dupa ce a fost la o piscina. Si in locul ala i s-a stricat rau pielea si i-a cazut parul. Un an a suferit de problema aia si parintii ei au trebuit s-o duca la cei mai buni doctori ca s-o scape.