| LostInDreams a întrebat:

Am pete rosii(de fapt e cam roseata in toata regula) pe fata pe nas, un pic pe obraz si pe frunte.Cum scap natural de ea cant mai repede? Ceaiul de musetel e bun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

E bun si ceaiul de musetel, dar de ce nu mergi la un dermatolog?
Daca ai lupus (de exemplu), ala nu il tratezi cu ceai de musetel.

| Alinutza_5368 a răspuns:

Buna

Da ceaiul de musetel calmeaza. Dar intrebarea mea este de la ce sunt petele alea? ai stat cumva prea mult la soare? Daca da atunci as merge la Doctor pentru ca nu e de gluma cu pete pe corp provocate de la soare.Sau ai mancat ceva gresit? Poate sa fie o reactie allergica din partea corpului tau.

| Addah a răspuns:

Ceaiul de musetel ar putea functiona.
iti recomand sa incerci si cu capsuni sau lamaie... de asemenea am auzit ca si ciocolata poate face bine, nu sa o mananci sa o pui pe fatawinking. Ok, lamaia este foarte recomandata daca ai tenul gras, insa daca nu capsunile ar fi reteta fericiriiwinking
eu zic sa mergi la cozmetica, ca apoi dai in alte-alea.
mai intai asiguar-te ca nu esti alergica la ceva si aceea este doar o reactie.