Pentru inaltimea ta, masura 46 e ok, insa esti foarte inalt la 14 ani. Ai un avantaj fizic pe care colegii tai nu-l pot egala si e normal sa apara frustrari in cadrul echipei adverse. Iti recomand sa te inscrii la un club de handbal sau baschet unde sa poti practica sport la un nivel avansat alaturi de coechipieri pe masura. In ceea ce priveste ora de educatie fizica, incearca sa profiti mai putin de inaltime si sa folosesti mai mult suportul echipei, propria indemanare si alte abilitati. Da dovada de fair-play si vei fi respectat.
Nu-i baga in seama, fa si tu haz de necaz(poti sa le spui ca esti Gulliver in tara piticilor) si o sa inceteze. Cu cat te arati mai afectat de ce spun, cu atat o sa continue. Inaltimea ta poate fi un atu, poate ai si putin talent pentru sporturi care se preteaza la inaltimea ta (baschet, volei, handbal) si o sa fii un jucator bun si atunci o sa te admire si o sa se laude cu tine. Numai bine!
trateaza-i cu indiferenta pentru ca asta doare cel mai tare! daca ei sunt mai scunzi normal ca sunt invidiosi asa ca trebuie sa se dea si ei rotunzi ca "ei sunt mai "jmecheri" daca rad de tine". daca nici asa nu vor incearca sa ii rasplatesti cu aceeasi moneda. cand ei iti spun tie "gigant etc" tu faiu pe ei pitici, agarici etc. pana la urma ei asa isi arata invidia:prin jigniri. deci ar trebui sa fii mandru[intr-un fel esti unic]. deci... bafta.
sper ca te-am ajutat
[fundita?]
Nu fi suparat. Faptul ca esti inalt este un avantaj, mai ales pentru baschet, dar si pentru handbal.Nu-i lua in considerare pe ceilalti.Simte-te bine in pielea ta.Si eu sunt inalt si stiu prin ce treci(eu am 1, 80), dar pe mine nu ma supara tachinarile celor din jur, asa ca nu-i lua in seama pe cei ce te supara.Simte-te bine in pielea ta!
La 1. 80 ar trebui sa ii ei pe colegi tai aia pitici de gradina si sa le dai o mama de batuta sa nu mai rada de tine si cand joci handbal in aparare rupele fasu dale ceai dai in morti lor
asa fac eu si sunt exact ca el 14 ani 1.85 si 46 la picior si cum aud de cineva ca a ras de mine poc in pamant cu ei
1.83 nu e mult deloc.Sa fi inalt e bine.Colegii tai sunt doar niste pitici.Ai crescut doar foarte brusc.Eu sunt fata, am 16 ani si am 1.80.E destul de greu pentru mine sa fiu asa inalta. Putini baieti sunt mai inalti decat mine.Colegele imi spun mereu ca e bine sa fiu asa ca pot sa fiu fotomodel dar eu eu aud numai bala bla bla. Oricum, nu demult, mi.am dat seama ca primul pas in a fi respectat de altii este respectii tu primul pe tine.Tot daca suna ridicol asa e.
Si, apropo, eu mai am un frate tot de 14 ani si ce inaltime crezi ca are? 1.85.Si vrea sa fie si mai inalt
scuze ca iti criu asta ...am vazut ca e cam tarziu dar nu m.am putut abtine
Lasa si eu sunt ca tine doar mie imi zic"cocostarc" am 14 ani din 1966 18 sep am 1. 83m si numarul la papuc 45,
Sunt la fel doar mie imi zic "cocostarc" am 14 ani 1. 83m si nr la papuc 45 da mie imi spun pentru ca am picioarele lungi...lasa decat "guliver" mai bine gigant asa suntem noi astia marii...sanatate si succes