| wolder a întrebat:

Am piciorul in ghips de joi pentru ca am entorsa si azi fiind duminica nici pana acum nu pot sa-l pun deloc jos, nu pot sta in picioare, pot sa stau doar cu o perna sub el si trebuie sa ma ia cineva in brate daca vreau sa ma duc in alta camera.
In plus am dureri si intepaturi periodic. Am vobit cu persoane care au avut acelasi lucru ca si mine si ei puteau calca in el si nu mai aveau dureri.
Voi cum aveati? Sa se duca mama sal intrebe pe doctor?

*Sfaturi despre cum pot sa ma spal daca ati fost in situatie*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de entorsa. Am avut entorsa deschisa, capetele de os iesite prin piele. 2 saptamani nici nu am putut misca piciorul. Dar asta conteaza mai putin, e doar experienta mea. Cel mai bine ar fi ca mama ta sa intrebe doctorul, e singurul care stie ce are de facut.

| wolder explică (pentru anonim_4396):

Nu mi-a iesit osul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru wolder):

Dupa cum am spus, am dat exemplul meu, nu am spus ca este vorba de tine. Incearca doar sa retii partea cu "cel mai bine ar fi ca mama ta sa intrebe doctorul".

| wolder explică (pentru anonim_4396):

Multumescbig grin

| ԂǮϞiŚ a răspuns:

Desigur ar trebui sa i-l intrebe pe doctor deoarece poate fi ceva grav si iti poate afecta mai mult decat piciorul.