| Babydragon a întrebat:

Am piciorul în ghips și trebuie sa îl țin 3 săptămâni, acum mai am doar 4 zile sa îl țin.
E normal sa ma mai doară și acum?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Fractura afectează și osul și mușchii.
Dar medicul va trebui sa te vadă; el trebuie să cunoască prin radiografie evoluția vindecării.
Eu cred că este normal sa te mai doară și acum. Mai ales că este imposibil să nu fi forțat tu piciorul până acum.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Da si nu; depinde pentru ce ai avut pus gipsul!

| Victoria18 a răspuns:

Pai... Cine stie. Poate nu ai tinut tu piciorul corect adica l-ai fortat in tot acest timp sau. pur si simplu nu ti l-a pus corect. Sa iti mai facă o radiografie.

| SashaMalmed a răspuns:

Omg! Si eu il am in ghips. Trebuie sa il tin si eu tot 2 saptamani. Mi-am fracturat glezna. Am ghipsu in picior de pe data de 14 noaptea adica in ziua de luni. Recunosc ma doare si pe mine la fel de tare. Chiar in momentul asta ma doare. Tata spune ca se vindeca cand ma doare iar mama spune ca e din cauza ca nu stau cu el pe perna in sus. Iau Nurofen si imi ma ia din durere dar sincera sa fiu inca ma doare. Cred ca tata are dreptate. Totusi cand o sa iti scoti ghipsul sa il rogi pe doctor sa te trimita la radiografie sau cum se numeste sa vada daca mai ai ceva la picior. Multă sănătate! Si incearca sa iei Nurofen sau ceva de calmare :3

| Babydragon explică:

Pentru fractura