| karrry9999 a întrebat:

Am pielea de de deasupra gurii in ambele parti invinetita pentru ca mi am supt prea mult buza. Cum scap cat mai repede de asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Trebuie să te autocontrolezi şi când îţi vine spui în gândul tău: "Nu, nu mai fac. Trebuie să mă opresc aici".
Şi eu am avut o problemă asemănătoare dar numai că la mine era că îmi venea să îmi rod unchiile laughing

| Pinocchio a răspuns:

Cu autocontrol, vointa, probabil esti mai emotiv si asa te manifesti.
Dar trebuie sa te lasi de acest obicei urat.

| Dilemaa a răspuns:

Bună, fratele meu avea aceeași problemă, s-a oprit pentru că se săturase să-l tot bat la cap.
Oricum, după ce a încetat, pielea a început să-și revină, dar a fost destul de greu. A folosit un balsam, în urma recomandării medicului dermatolog. Te sfătuiesc să mergi și tu, și să vezi ce anume ți se potrivește!

Succes!