Voi vă băgati singuri infecția in corp cu asa ceva.
Covidul e mic copil pe langa prostia omului.
Sfatul meu este sa nu il mai bagi.
Si mai e ceva!
Părerea mea este că acum este la modă ca femeile să fie manipulate să arate ca niste țigănci zdrențe machiate intr-un anumit fel.
Totul care să te facă să crezi că asta nu este nimic altceva de cât o centuristă hai bine în cel mai fericit caz o dorobanțistă care are un prieten bombaridier sau umblă cu bombardieri.
Singura ei activitate in lipsa groaznică de cultură este să umble din salon în salon de înfrumusețare
crezând că dacă arată mai tare ca o zdreanță ar fi mai atrăgătoare și pentru alți bombardieri.
Pe langa faptul ca ești incult, mai esti si penibil. Sunt 100% sigura ca tu ai fost ranit de una din acest tip de femei despre care tu vorbesti, de unde rezulta si frustrarile tale triste…
Țin sa te anunț ca multe femei din orient, si nu numai, iși pun piercing in buric pentru ca practica bellydance, presupun ca, dupa gandirea ta, si ele sunt zdrențe nu-i asa?
Pai și mama ta de ce nu și-a facut?
Incult si penibil, ma faci sa rad.Eu in veci nu m-as uita la parasute care au piercing-uri.
"Multe femei din orient, si nu numai, iși pun piercing in buric", daaaaaa, sigur.Numai zdrentele au piercing-uri, nu conteaza de unde sunt Doar pentru cultura ta, femeile adevarate sunt cele simple, fara piercing-uri, fara tatuaje, fara botox. Cele cu piercing-uri, tatuaje, botox sunt parasute
Mama mea nu e parasuta, scuze.
Woah, u rlly try a mom joke in 2k21?
Imi pare rau, dar chiar nu ma atingi cu replica " eu in veci nu m-as uita la una cu piercing", sincera sa fiu, nu am nevoie de un misogin obosit sa se uite la mine, atat eu cat si restul fetelor, probabil.
Nu esti nimic altceva decat un trist, si repet din nou, foarte foarte incult. Un om cult nu judeca niciodata alegerile altui om, si este deschis catre lucruri noi sau diferite. Tu in schimb cataloghezi o femeie drept "zdreanta" pentru ca are pierce in buric. Te auzi? PENIBIL. Probabil esti genul de persoana care daca vede o femeie tatuata din cap pana in picioare gandeste ca este o pușcariasa? Tipul asta de gandire comunista nu o sa te duca prea departe in viata, sa stii, mai ales daca ajungi sa treci de frontierele tarii noastre plina de redusi minatli. Du-te la americani si spune-i unei femei ca este c*rva pentru ca are pierce, o sa te intrebe sigur ce grad de handicap ai? Nu stau sa ma cert cu copii de 15 ani pe internet, probabil cand mai crești o sa iți deschizi mintea mai mult… si daca nu ai 15 ani, abtine-te sa raspunzi pentru ca daca gandesti asa si esti mai mare, te faci de ras.
Daca toate fetele vor avea pierce, pai nu se vor mai uita nimeni la ele, cine are nevoie de asa fiinta? Femeie tatuata din cap pana in picioare? ,vai de capul meu,daca vad una asa mă apuca groaza, la propriu. "Du-te la americani si spune-i unei femei ca este c*rva pentru ca are pierce, o sa te intrebe sigur ce grad de handicap ai?" Sa sti ca multi americani o sa zica ca e parasuta. Daca intreaba de grad de handicap,pai aia ii dau bataie grava, nu o lasa sa scape asa.
Nu e vorba de misoginism, e vorba de decenta. Daca majoritatea va plangeti de misoginism, de ce nu va mutati in tarile arabe, acolo o sa va respecte aia .
Asta a fost ultimul raspuns, sper sa nu mai am tangente cu tine.
Vezi ca de acolo poti ajunge foarte usor la metastaza, si e pacat de tine... cu ce te face mai frumoasa acel piercing? aaaa, esti fata cu bani si iti permiti astfel de mofturi? acum tu suferi, nu noi ))
Nu trebuie sa fi "fata cu bani" pentru a-ti pune pierce, costa 150 de lei la salon, o avere…? Mi-am pus pentru ca îmi place cum arata, nu mă așteptam la asa reactii, ca si cum mi-as fi bagat un fier in cap si l-am scos pe partea cealalta?♀️ E doar un pierce in buric, nimic neobisnuit sau wow…….dar nu ai cu cine se pare
Nu avem de unde sa stiu eu toate astea, trebuie sa recunosti.
am crezut ca esti ca restul fetelor...
Ma refeream la figurile in care se rup toate in ziua de azi, nu la suma necesara inserari cercelulu.i sub piele...
Nu am nevoie de alte pareri care nu sunt legate de intrebarea mea, puteți raspunde ori intr-un mod frumos, ori deloc.