Întrebare recomandată | marinush123 a întrebat:

Am piercing in buric de 8 ani, dar ultimile 7 luni nu l-am purtat, insa acum 1 luna mi-am pus unul din argint, l-am ingrijit si cu apa oxigenata si unguent, dar nu se vindeca, se pare ca e infectat, a devenit rosu si am observat puroi, stiti vreun remediu? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Pana se vindeca, trebuie sa scoti cercelul respectiv din buric si sa speli rana, cu apa oxigenata, sa lasi sa se usuce si apoi sa te dai cu tinctura de propolis, care este un foarte bun dezinfectant si un antibiotic natural.
Posibil ca s-a putut face o reactie alergica si la argintul din care este facut cercelul respectiv, ori poate ca, s-a frecat de imbracaminte si s-a produs o iritatie si fiind si cald, s-a infectat.
Eu sa fiu in locul tau, a-si renunta la acel accesoriu, nu sta in el frumusetea ta.
Un gand bun si multa sanatate.

| marinush123 explică (pentru mariana):

Mariana iti multumesc.

| mariana a răspuns (pentru marinush123):

Cu placere. Sper ca ti-am fost de ajutor, incearca si tu sa dai sfaturi asemanatoare pentru cei ce se vor afla in situatia ta.
Un gand bun si multa sanatate.

2 răspunsuri: