| RaAlexandra a întrebat:

Am piercing-uri in ambii sani si de curand am început sa simt un disconfort si o usoara usturime. Sunt persoane care au mai patit asa? Ce ati folosit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MaryMaria333 a răspuns:

Eu am piercing in urechi si mai am din cand in cand usturimi. Nu conteaza unde le ai, infectiile apar oriunde. Eu zic sa dai jos alea pentru o vreme ca poate va trece in gen cateva zile.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Posibil sa ai infectie, daca deja a aparut usturime si disconfort. Sanii, mai precis sfarcurile sunt foarte sensibile si purternic vascularizate.

| LPCTSTR a răspuns:

Mie-mi suna a infectie, da-i jos cat mai repede si aplica antiseptici precum betadina sau rivanol.

| JicaContra a răspuns:

Ma mira ca toti care isi pun piercinguri nu stiu ce e aia... argint
daca vreodata mi-as face piercing, as pune in el EXCLUSIV argint, din cauza ca oxidul de argint este dezinfectant
iar daca, cumva, nu ma crezi, cauta prospect la unguentul dezinfectant "Dermazin", care e bazat pe ioni de argintwinking