| ReallyStick a întrebat:

Am polipi.Si de la un timp nu mai pot sa cant asa mult, nu am suficient aer. Operatia este dureroasa? Cat timp dureaza?
Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Nu este dureroasa, te poti duce linistit.

| Deliiiiiia a răspuns:

Heeey..eu am aproape 16 ani..si acum doi ani m.am operat si eu..sincer...am fost anesteziata complet si nu am simtit nimic! Nici macar o durere!winking Cand am iesit de acolo ii spuneam mamei ca :"M.ai vreaaau".laughing))... daaa... faza e ca dupa nu am mai iesit din casa cam 2 sapt. Si nici nu am putut sa cant la chitara(doar instrumental... vocal nu aveam voie). Du.te fara griji!winking bafta!winking

P.s. de obicei operatia asta se face primavara sau toamna.(cand e aerul potrivit...)...nici prea cald si nici prea rece!winking :*

| Deliiiiiia a răspuns:

La mine a durat cam o ora...nu stai mult oricum...iar daca ai trecut parca de 13-14ani ti se face anestezie completa..si nu pe viu.:p