| SkivoRo000 a întrebat:

Am postat de mai multe ori zilele astea problema mea. Ma mananca pielea noaptea, acum ma mananca si ziua dar de putine ori si usor, cand stau cu gandul.
Am luat pastile, creme, fara nici-un efect. Purici in pat nu am.
In seara asta am vazut ca am niste galme pe mana, 3, 4 cu ceva galben de varful unui ac in varf. Tind sa cred ca as avea varsat de vant dar nu stiu ce sa zic. Nu am luat contact cu nimeni. Febra nu am avut deloc, nu m-am simtit rau, pofta de mancare am avut, putina durere in gat si imi curge nasul. Am inteles ca varsatul de vant incepe cu bubite pe fata, dar eu incep sa am pe corp. Ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ți au apărut vezicule? Dacă da cred ca este este varicela

| SkivoRo000 explică (pentru anonim_4396):

Are putin galben in varf. Acum vad ca s au retras.nu sunt vezicule

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija ca scarpinarea poate cauza infecție sau poate lasa cicatrici nu ar trebui sa i ei medicamente după ureche

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar putea sa fie foliculita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum ți am citit întrebările este foliculita cauzata de candita sau foliculita stafilococica dar as zice prima varianta e mai aproape de adevăr cazurile ușoare se vindeca singure tu pari a avea complicații, tu cred ca ai o candidoza recurecurenta cred ca din cauza imunității scăzute
Stresul și oboseala sunt factori de risc care cauzează un dezechilibru a întregului organism, slăbesc activitatea sistemului imunitar și pot fi responsabili de apariția candidozei.
Candidoza poate provoca sindromul de intestin permeabil, ale carui simptome sunt similare celor ale intolerantei la gluten sau lactoza. Astfel, unele persoane remarca o sensibilitate sau alergie la unele alimente, pe care este recomandat sa le evite

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Scăpa de candita și vei scăpa și de aceasta problema cu mâncărimea
Îți doresc multă sănătate.

| MaryMaria333 a răspuns:

Aw. Eu nu cred ca la varsat de vant apar neaparat pe fata prima data. Eu stiu persoane la care le'or aparut mai intai pe burta si pe spate. Pt siguranta ta mai bine mergi la doctor explica-i in detaliu tot ce simti ca ala iti da exact diagnosticul.
A 2a varianta mai poate fi vreo alergie la ceva( iti recomand claritin sau aerius daca chiar e)
Numai inainte de toate du-te la doctor ca e mult mai sigur! Multa sanante

| SkivoRo000 explică (pentru MaryMaria333):

Am luat ce ai spus tu mai sus. Ambele tipuri de pastile. degeaba.
Nu lucreaza nimeni aici unde sunt eu.

| MaryMaria333 a răspuns (pentru SkivoRo000):

Tu stai la tara?

| SkivoRo000 explică (pentru MaryMaria333):

Da. Nu e de la purici. Am lenjerie alba, nu e sange nimic prin pat.

| MaryMaria333 a răspuns (pentru SkivoRo000):

Infectie sau alergie? Nu stiu. CEVA e oricum. Mai poti cere si parerea alor tai si sa rezolvati cumva problema