Are putin galben in varf. Acum vad ca s au retras.nu sunt vezicule
Acum ți am citit întrebările este foliculita cauzata de candita sau foliculita stafilococica dar as zice prima varianta e mai aproape de adevăr cazurile ușoare se vindeca singure tu pari a avea complicații, tu cred ca ai o candidoza recurecurenta cred ca din cauza imunității scăzute
Stresul și oboseala sunt factori de risc care cauzează un dezechilibru a întregului organism, slăbesc activitatea sistemului imunitar și pot fi responsabili de apariția candidozei.
Candidoza poate provoca sindromul de intestin permeabil, ale carui simptome sunt similare celor ale intolerantei la gluten sau lactoza. Astfel, unele persoane remarca o sensibilitate sau alergie la unele alimente, pe care este recomandat sa le evite
Scăpa de candita și vei scăpa și de aceasta problema cu mâncărimea
Îți doresc multă sănătate.
Aw. Eu nu cred ca la varsat de vant apar neaparat pe fata prima data. Eu stiu persoane la care le'or aparut mai intai pe burta si pe spate. Pt siguranta ta mai bine mergi la doctor explica-i in detaliu tot ce simti ca ala iti da exact diagnosticul.
A 2a varianta mai poate fi vreo alergie la ceva( iti recomand claritin sau aerius daca chiar e)
Numai inainte de toate du-te la doctor ca e mult mai sigur! Multa sanante
Am luat ce ai spus tu mai sus. Ambele tipuri de pastile. degeaba.
Nu lucreaza nimeni aici unde sunt eu.
Tu stai la tara?
Da. Nu e de la purici. Am lenjerie alba, nu e sange nimic prin pat.
Infectie sau alergie? Nu stiu. CEVA e oricum. Mai poti cere si parerea alor tai si sa rezolvati cumva problema