Mananci dimineata? Dimineata trebuie sa mananci foarte bine si mult pentru ca micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Tu epuizezi energia prea repede. Daca totusi mananci bine, foarte bine chiar si tot ai probleme cu adaptarea la efort fizic, atunci mergi la medic.
Dacă ești sportiv de performanța cred că mergi regulat la cardiolog. În caz că nu ai mai fost de mult timp ți-aș recomanda o consultație amănunțită. Nu te suprasolicita, nu depăși limitele.
Bună,știu prin ce treci.Eu sunt sportivă de performanță (handbal), și de 3 ani trec exact prin asta.Ieri mai aveam foarte puțin și leșinam,nu mai vedeam absolut deloc, urechile erau înfundate, nu mă țineam pe picioare, respiram foarte greu si asta încă se întâmplă.La mine este și mai rău pentru că sunt la un liceu sportiv, deci fac asta în fiecare zi și jur că nu mai pot.Am cam rezvolvat în ultimul timp situația când mi-am cumpărat de la farmacie pastile pentru energie.Eu iau una pe zi cu 10 minute inainte de antrenament.Mie mi-a dat ceva strict pentru vârsta și kg mele, deci e posibil să te întrebe și pe tine.E posibil să nu mănânci dimineața sau să mănânci greșit.Eu așa făceam.Nu mâncam deloc înainte de antrenament și eram foarte ignorantă, credeam că asta nu mă ajuta cu nimic.Nu trebuie să mănânci mult.Eu am luat un iaurt, niște legume (nu sunt o iubitoare a legumelor.Luam un castravete/un morcov), sau frcute, ou fiert, știi tu. mâncare care să îti dea energie! La mine a fost mai ok deși tot nu eram printre primele fete, însă rezultatele se vad in timp
Tchami întreabă:
aureliaghindoac întreabă: