| Ioana54677 a întrebat:

Am primit niște calmante de la medic pentru a ma liniștit pentru ca eu noaptea am coșmaruri din cauza ca am fost în trecut într-o relație abuziva dar le iau cam degeaba pentru ca eu când am acceste coșmaruri ma trezesc brusc din somn tremur și plâng până vomit și de respirat respir greu nu îmi pot controla acceste emoți deși actualul soț încearcă și el sa ma calmeze dar uneori nu poate uneori îmi e frica și de el din cauza fostei relați deși el nu e violent fizic verbal sau emoțional cu mine el a zis sa merg la psiholog dar nu știu ce să fac.Voi ce recomandați?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar le iei degeaba fiindca nu mergi la psihiatru sa ai medicatie serioasa si terapie, de aceea nu iti revii si nu se imbunatateste nimic.
Un psiholog nu are ce sa-ti faca, la stadiul in care esti tu!

| mihai69 a răspuns:

Același lucru.
Psiholog.

| ioana748 a răspuns:

Ai nevoie de psiholog si psihiatru pentru un tratament adecvat.
Incearca sa urmezi sugestiile sotului, are dreptate.
Multa sanatate ❤️

| Yaesmin a răspuns:

Du-te la psihiatru!