| ionutz_7222 a întrebat:

Am primit o lovitura la ochi acum o luna si nu-mi mai trece vanataia
si unde vanataia si jumatate din nas nu mai simt si am aproape 5 saptamani de la lovitura ce ar trebui sa fac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Seijūrō a răspuns:

Sall
Ai fost la doctor?

| BotezanDaniel a răspuns:

Buna!
''-"Ochi învinetit" nu este o denumire prea potrivita. Poate mai exact ar fi "ochi bleumarin" sau "ochi în culorile curcubeului". Fie ca ati intrat cu ochiul în canatul usii, fie ca v-a lovit cineva, sângele invadeaza spatiul de sub ochi instantaneu. Si fiindca în acest loc pielea este foarte subtire, dede­subt se vede usor sângele de un albastru foarte închis, în general, du 848m126i pa apro­ximativ l saptamâna ochiul învinetit se vindeca: sângele se resoarbe treptat în organism, ochiul prezentând un caleidoscop de culori care de fapt indica vindecarea.'' http://www.scritub.com/medicina/Ochi-invineit144812610.php Multa sanatate! :D

| LadyDee89 a răspuns:

Trece, da mai dureaza