| Nataly24 a întrebat:

Am primit pe e-mail o reclama despre Wakame - produs de slabit revolutionarlaughing)Ati folosit Wakame Slim? Ati slabit? Am dat google search dar nu am gasit nici o marturie care sa ma ajute in acest sens. Poate ma ajutati voi. Pup:* Pahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| andrei88u a răspuns:

Nu te apuca sa consumi asa ceva. In primul rand nu slabesti eficient si in al doilea rand are niste efecte adverse destul de urate: de la tulburari ale ritmului cardiac si poate ajunge pana la depresii, episoade psihotice etc.

2 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Andrei88 are perfecta dreptate.

| Nataly24 explică:

Multumesc pentru raspunsuri! M-ar fi interesat ca idee pentru mama pentru ca are cam multicele kg pentru inaltimea ei... Si-a cumparat pana la urma de la Plafar un "complex de slabit" mai mult pentru diminuarea poftei de mancare: ceai verde, ananas, garcinia... sper sa o ajute.Mersi! O zi frumoasa!