| BogdanN a întrebat:

Am primit un link pe facebook, www.vreaudoctor.ro. Stie cineva despre ce este vorba exact?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Liviu_8064 a răspuns:

Salut Bogdan. Nu e blog ci mai degraba un portal cu o baza de date de medici. Eu l-am folosit si mi-am facut o programare la Dna doctor Comancianu Mirela si confirmarea mi-a fost facuta telefonic. La cabinetul dansei am avut curiozitatea de a intreba mai multe despre www.vreaudoctor.ro si am aflat ca e destul de nou si isi propune sa faca o baza de date de medici la nivel national. Suna bine... iti recomand sa-l fol daca ai nevoie.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E un blog foarte rudimentar care vrea sa faca un fel de programari la medicii inscrisi. Din punctul meu de vedere, inutil si nesigur. In orice tara civilizata programarile se fac telefonic si se confirma/infirma pe aceeasi cale.

| BogdanN explică:

Am stat si eu azi vreo 10 minute pe site, si mi-am facut un cont. O sa incerc si eu, cand voi avea nevoie (sper ca nu prea curand happy ) si o sa va las parerea mea.