Metode sa-l indrepti cu mana nu sunt, dar exista operatie estetica care iti repara nasul si-l pune la loc, mai ales ca au trecut 8 luni.
Nu prea ai ce. Singura varianta e operație de deviatie de sept. E una dintre cele mai simple proceduri, deci nu trebuie sa te panichezi.
Dar nu am devitatie de sept respir bine doar ca e un pic mai la dreapta
Faptul că ai nasul stramb înseamnă că septul tau nu mai e in pozitia lui normala. Că asta e urmarea unei lovituri, sau apare natural, tot deviație de sept se numește.
Si nu as putea cumva sa il indrept fara operatie? Pot sa fac exercitii faciale funcioneaza?
Nu prea. Septul e un tip de țesut cartilaginos. Are un grad de flexibilitate, dar o data ce a fost fisurat nu prea ai cum sa-l aduci simetric la poziția lui inițială. Ai nevoie de septoplastie.
Nu stiu daca chiar merita ca e un pic la dreapta. Toata lumea zica ca e bine dar eu stiu ca nu e
Asta tu știi. Eu ti-am zis doar că singura soluție este intervenția chirurgicală.
As vrea sa ma multumesc asa dar nu pot oare ce sa fac
Eu zic sa găsești o cale să te accepți. Nimeni nu e perfect.
Dar au trecut 8 luni de atunci mai poate?
Operație. Sau, iei un pumn și din partea cealalta
Da, ca la doctor te duci ca la mecanic sa il repare
Fara operatie?
E riscant poate mil face mai rau
Boss, glumeam, revino-ți. Du-te la doctor, se reface prin operație, 100%. Chirurgie plastică.
Eu am intrebat daca se poate si fara operatie?
Nu. N-ai cum să îți pui nasul în ghips, sau atele, sau aparat. Întreabă un doctor, dar părerea mea e că doar operația te rezolvă.
Am 15 ani nu cred ca se poate opertaie
Se poate. Și cred că e mai ușor acum, când ești în creștere.
Întreabă un doctor, nu te lua după răspunsuri TPU. Și ai grijă pe viitor, nu mai băga nasul în vreun pumn.
Ce pumn ti-a dat ala de ti-a strambat nasu? Se antreneaza cumvua cu Florin Roata?
Ar trebuii sa ii ceri sa iti plateasca costurile tratamentului, eu asa faceam in locu tau