| Corina_Marinela_1967 a întrebat:

Am primit zilele acestea Dg. de Scolioza lombara si Discopatie L5-S1. Cine este kinetoterapeut poate sa ma sfatuiasca ce sa fac mai departe?
Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| BIOO a răspuns:

Buna! Imi poti zice daca ti-a dat vreun tratament sa urmezi pentru asa ceva? Astept sa-mi dai id-ul tau in privat sa discutam mai multe vis-a-vis de problema ta si poate gasim o rezolvare impreuna! Sanatate!

| Corina_Marinela_1967 explică (pentru BIOO):

Inca nu am discutat cu medicul personal pentru tratament. Voi incepe aceste discutii dupa data de 14 Mai. 2012 si am sa ma sfatuiesc apoi si cu dvs.
Multumesc oricum pentru sfatul partial, si putem discuta pe Facebook daca doriti pe adresa Tamas marinela corina din cluj-napoca sau pe EMail ariadnaizabela@yahoo.com.

Întrebări similare