anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am probleme cu autocontrolul si acessele de furie (excese de furie). cum pot scapa de ele? cum sa le previn?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

De scăpat de ele nu poţi scăpa dar le poţi controla. Ideea e să te calmezi şi să ai grijă ce vorbeşti, cunosc multe persoane impulsive şi asta nu le-a ajutat niciodată în viaţă. Gândeşte-te la ceva ce te calmează ia o gură de aer şi dacă ai ceva de spus gândeşte-te de două ori. Baftă!

8 răspunsuri:
| thealchemist a răspuns:

Un pet ar ajuta mult, orice ar fi, catel, pisica, absolut orice.

| zuzumic a răspuns:

Si eu vreau asemenea sfat

| LoRy_7949 a răspuns:

Poti sa te duci la un pshiolog.

| CarlaD a răspuns:

Faceti o vizita la psiholog... el va va ajuta sa va mentineti autocontrolul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia-ti glanda ma!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand te apuca pandaliile dati doi pumni in gura cu capu de doua ori de perete bea o gura de otet strangeti mana la usa scoateti unghiile cu un cleste daca nu ti a trecut te caut si te potolesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mergi la neuropsihiatru.
E usor de dat sfaturi de tipul "controleaza-te " dar daca tu esti constient ca ai o problema care necesita ajutor, atunci mergi la persoana abilitata sa faca asta.

| MrMmmiiikkkyyy a răspuns:

Incearca sa iti controlezi nervii. De exemplu eu nu pot sa suport ticaitul de ceas[Nu am ceas cu limbi], Nu suport cand incerc sa adorm, nu suport tastatura [cand tasteaza frateme meu, asa ca ii spun sa nu mai tasteze laughing sau sa il inchida] Previne sunetele, persoanele care te enerveaza. Daca de ex. e mama ta...si te bate la capsigh nu ai ce sa ii faci...thinking nu stiu sper ca te'am ajutat cu ceva blushing Succes incontinuare!