| dulc3'maria a întrebat:

Am probleme cu dantura.trebuie sa imi plombez niste masele.si cand ma duc la dentist mereu imi vine sa vomit.mai ales cand imi baga aspiratorul acela de saliva in gura si cand il scoate imi vine sa vars.la ce sa ma gandesc sa nu mai fiu asa pentru ca de dus trebuie sa ma duc sa mi-i facsadva rog dati-mi un sfat va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Eu zic sa te gandesti la ce s-ar putea intampla daca NU l-ar baga, adica ti-s-ar umple gura cu saliva, ti-ar curge pe la colturi(disgratios!), te-ai ineca, sau ai inghiti oarece materiale cu care se umbla in gura(ciment, praf de la polizare, medicamente, etc!). In acest fel o sa-ti doresti sa ai aspiratorul in gura! Si eu simt ceva deosebit cand aspira saliva din gura:ma gadila!

| Anonim69 a răspuns:

Mananca lamaie inainte sa te duci, chiar si acolo inainte sa te pui pe scaun manca niste lamaie:*

| mircea a răspuns:

Gandeste-te la cum ai arata daca nu ti-ai "repara" dintii. Cum ti-ar sta sa zambesti cu mana la gura? Asta, nu ca ti-ar vedea cineva gaurile din dantura, dar sa nu-i termini cu mirosul...de carii in evolutie. Acum, mai vrei sa vomiti? Iti mai vine?