| WayhaughtK a întrebat:

Am probleme cu digestia. Ma tot constip.
Ce retete imi recomandati?
Sa fie slab calorice, usor de digerat....etc.
Nu prea pot manca mancare solida ca ma constip foarte repede de la ea. Si as vrea sa adopt alt stil.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fructe bogate in suc = mandarine, portocale cat mai multe, si da cardio si de ce nu grasimi, grasimile nu lasa ca sa se formeze scanul tare, recomand 100 de grame de slanina

| Violleta2022 a răspuns:

Cele mai sanatoase mancaruri, indicate in cazurile de constipatie, sunt: supele si ciorbele.
Chefirul este un fel de lapte batut, extraordinar pentru reglarea scaunelor si vindecarea constipatiei, daca se bea dimineata pe stomacul gol 150-200 ml de chefir si seara la culcare, tot aceeasi cantitate.
Chefirul este cel mai complex si mai sanatos probiotic organic.
Ca sa nu te mai costipi, va trebuii sa introduci in dieta: fructe si legume proaspete.
Proteina si mancarea uscata provoaca constipatie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Slab caloric, salată.
Cu multe fibre, fructe.

| Paul754880338 a răspuns:

Kiwi cel mai bun, apoi varza, marul, mazarea, spanacul si nu uita sa bei cel putin 3 l de apa pe zi. Deshidratarea poate fi o cauza ca si sedentarismul. Sanatate! Sa auzim de bine!
Incearca sa mananci 4 kiwi si spune-mi cum te-ai simtit a doua zi, te rog.

Întrebări similare