| User165o1 a întrebat:

Am probleme cu glanda tiroida și vrau să mă epilez definitiv cu laser deoarece doar asa pot sa scap de foliculita. Medicul meu a spus să nu fac tratament cu IPL, ce alte variante am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IrinaMihaela15 a răspuns:

Waxing, iti crește parul mult mai greu în timp. Nu te aștepta ca după prima ședință sa nu ti mai crească parul o luna, trebuie sa te duci la mai multe

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In cazul tau, nu-i recomandat expunerea la laser.
Daca vrei sa scapi de foliculita poti sa te epilezi cu ceara calda si vei fii perfect normal si sanatos.
Hipotiroidia este legata de obezitate si este ideal daca poti sa te apuci serios de un sport si de mancat maxim 1000-1200 calorii pe zi (3 mese de cate 300-400 calorii pe zi).

| acerr a răspuns:

De curioziatate de ce te epilezi?

| User165o1 explică (pentru acerr):

Deoarece așa mi-a recomandat medicul pentru a scăpa de foliculită, este singura soluție.